Inleren handzender op de Promatic/Supramatic BS aandrijving:

 

Promatic BS

Op de motor zit een grijze knop waar een P bij staat. Deze knop indrukken.  

Dan de knop van de handzender indrukken en ingedrukt houden totdat het led-lampje ‘rood-blauw’ knippert. Het rode lampje in Promatic motor gaat snel knipperen. Druk nu op de glazige grotere knop van de aandrijving. De handzender is nu ingeleerd.

 

 

 

Supramatic E BS

Voorop de aandrijving zit een programmeerknop PRG: PRG toets 5 sec indrukken totdat er een cijfer in display komt. Dan met de pijltjestoets naar boven tot menu 11 in het display verschijnt en knippert (mocht de 11 continue branden, dan weer PRG toets indrukken). Daarna het knopje v.d. handzender ingedrukt houden totdat deze ‘blauw-rood’ gaat knipperen. Als het puntje achter de 11 gaat branden/knipperen, is de handzender ingeleerd.  

LET OP: de aandrijving staat nu nog in de ‘leermodus’ waardoor de handzender het nog niet doet. Na ca. 1 minuut schakelt de aandrijving automatisch naar de gewone gebruiksmodus, de 11 verdwijnt dan uit het display.

 

Wilt u meerdere handzenders aanleren aan de motor, dan kunt u de overige zenders kopiëren aan de ingeleerde handzender.

Inleren van een nieuwe BiSecur handzender aan een bestaande handzender van de BiSecur serie:

Het knopje op uw bestaande handzender houdt u ingedrukt: eerst gaat deze knipperen, dan gaat het lampje uit om vervolgens rood-blauw te knipperen. Houd het knopje ingedrukt en druk nu ook van de nieuwe handzender het knopje in. Het ledlampje van de nieuwe handzender gaat blauw knipperen, eerst langzaam en na ca. 8 seconden gaat deze snel knipperen. Op dat moment is de nieuwe handzender ingeleerd.

Onze tip! Houd de ruggen van de handzenders strak tegen elkaar aan tijdens het kopiëren 

Mocht het niet lukken, neemt  u dan gerust nog even contact met ons op. Wij zullen dan proberen u telefonisch door het programma te leiden.