Handzender inleren aan externe ontvanger

Bekijk onze instructievideo!

 

Op de aandrijving ligt een zwart kastje. Dit is de externe ontvanger. Daaraan zit een lange zwarte draad (40.685 MHz) of een klein wit draadje (868.3 MHz).

U drukt allereerst op het knopje van de ontvanger. Deze zal gaan knipperen. Vervolgens drukt u op het knopje van de handzender en houdt deze ingedrukt. Het lampje van de handzender zal eerst 4 keer langzaam knipperen en gaat dan over in snel knipperen. U kunt het knopje loslaten, de handzender is nu ingeleerd.

Als u ook een 2 handzender wilt inleren doet u dat niet via de ontvanger maar via de 1e handzender:

U houd uw  1e handzender in uw linkerhand. De 2e handzender houdt u in uw rechterhand er naast, tegenelkaar aan.

Dan drukt u eerst op de 1e zender in uw linker hand het knopje in die u zojuist via de ontvanger heeft ingeleerd. Het lampje blijft continue branden.

Na ca. 1/2 seconde drukt u nu ook van de 2e handzender het te gebruiken knopje in. Dit lampje zal eerst  langzaam knipperen. Dit gaat na 4 x over in snel knipperen. Op dit moment is de 2e handzender ingeleerd. U kunt alles loslaten.

Als het goed is, kunt u nu ook met de nieuwe handzender de deur bedienen. Is het niet gelukt, dan horen wij dat graag. We zullen dan proberen telefonisch u door het programma heen te helpen.

Succes!